Klar foR tur ?

Onsdag 4 september reiser jeg på min roadtrip nummer 20 i USA. Det vil si, denne gangen går turen både med Subway, sykkel, ferje og bil. Reisemål er New York og New England. Dette er forberedelsene jeg har gjort til turen.

  1. Finn billige flybilletter. Denne gangen betalte vi 2300 tur retur New York.
  2. Hvilke hoteller må bookes på forhånd ? Hoteller i New York koster mye så vi har gjort en del research og booket det tidlig. Det samme i Boston og på Martha’s Vineyard. Øvrige hoteller finner vi på veien
  3. Hva skal vi se ? Jeg besøker alle USA’s nasjonalparker og monumenter så de styrer reiseruta. På denne turen er det ingen nasjonalparker men mange monumenter og bygninger. Det er greit å ha en del tid som ikke er planlagt , spesielt i storbyer. Dagene går fort uansett.
  4. Leiebil er dyrt i New York. Vi fant en bil med anstendig pris ved å leie den i Union City som ligger på andre siden av Hudson River, ett steinkast fra Manhattan
  5. Pakke. Hva trenger vi og hva trenger vi ikke. Denne gangen går vi for kun håndbagasje. Noen ganger blir en ekstra koffert med hjem . Det er likevel billigere enn stor koffert begge veier.
  6. Ha rom improvisasjon. Enda vet vi ikke 100% sikkert hva vi gjør først i New York. Det gjør turen mer spennende.

Times Square 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *