Going Home

Dag 28; Bilen er levert etter rundt 880 mil på landeveien. Jeg har besøkt 17 nasjonalparker , hvorav 11 nye og er totalt oppe 222 parker (201 to Go). 10 delstater er også besøkt ( 3 nye).

Det gjelder å gjøre det beste ut av alt situasjoner og det beste (og mest surrealistiske) på denne turen var hvor heldig jeg var med å spore opp og få kontakt med familie. Det var noen underlige timer den morgenen når jeg sendte ut meldinger i 3-4 tiden og fikk svar på morgenkvisten. Jeg håper Jake også etterhvert ble overbevist om at jeg ikke er en psykopatisk drapsmann som velger ut tilfeldige offere i midtvesten 😏.

Det har blitt mange flotte naturopplevelse i løpet av 4 uker med sjøer, klipper, bison og præriehunder, selv i går kveld hoppet harene rundt på gressplenene er par kilometer fra en av verdens største flyplasser.

En takk også til de over 200 personene som på et eller annet tidspunkt har trykket liker på en post eller sendt meg en melding. Og stor takk til Jake, John, Sarah, Katelin og Mark. Jeg håper vi sees igjen om ikke alt for lenge. Enten i Norge eller Fargo.

Det gjelder som sagt å gjøre det beste ut av alt. Det var også rådet fra paret jeg snakket med på baren ved hotellet i går kveld.

Det viste seg at hun var lege og han var pasient med behov for kneoperasjoner. Etter at hun hadde operert han tre ganger og helseforsikringspengene var brukt opp så så han ingen annen utvei enn å be kirurgen med ut på date. De har vært sammen i 9 år og kneet er godt ivaretatt.

Og med det takker jeg for følger og logger ut for denne gang. I morgen er jeg tilbake i Kongeriket Noreg. Vi snakkes !

+7

All reactions:

97Wenche Ottershagen Stendahl, Roar Ottershagen and 95 others

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *